Service Calculatoare Afumati

 • Rezolvam orice tip de problema pe care o aveti cu calculatoarele in Afumati si imprejurimi. Un prim pas in prestarea serviciilor IT de reparatii calculatoare il reprezinta diagnosticarea. Diagnosticarea consta in identificarea componentelor PC defecte.

  In momentul in care problema va fi depistata, de comun acord cu clientul, se va realiza si repararea calculatorului sau a componentelor de calculator defecte sau, atunci cand repararea nu este posibila, se va inlocui componenta PC defecta cu una noua.

 • QuizTech asigura reparatii PC software prin acordarea de servicii IT de instalare si reinstalare Windows si antivirus, instalare si reconfigurare de programe de calculator. In functie de configuratia calculatorului, va putem ajuta cu instalarea Windows 7, Windows 8 sau la cerere o distributie de Linux (ex. Ubuntu).

  De asemenea, Virusii pot afecta integritatea sistemului de operare Windows si pot influenta performantele si stabilitatea calculatorului. Va asiguram eliminarea virusilor de pe calculatoare si unitati de stocare portabile: hard disk portabil, stick USB sau card de memorie.

 • Cablarea structurata reprezinta fundamentul unei retele performante precum si investitia principala de care depind celelate echipamente de retea. Ca urmare, sistemul de cablare structurata va reduce simtitor costul pe termen lung al cablarii pentru comunicatii a cladirii prin eliminarea necesitatii de a instala noi cabluri si echipamente de fiecare data cand utilizatorul isi schimba locul de munca.

  QuizTech va ofera servicii de retelistica in Afumati si imprejurimi ce includ cablari structurate, instalari de servere de email/file sharing, solutii WiFi si altele.

 • Prin consultanta IT in Afumati, va oferim suport informational de specialitate. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

  QuizTech propune clientilor atat solutii tip open source cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului. Alegand serviciul nostru de consultanta IT veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software raportate la nivelul bugetului dvs.

abonamente service calculatoarePentru Companii

service calculatoare acasaPentru Acasa

ABONAMENT LUNAR

 • Suma fixa lunara (acopera toate nevoile IT) de la 200RON/luna 
 • Timp de raspuns maxim în cazul unei interventii: 4 ore
 • Suport tehnic prin telefon si email nelimitat
 • Asistenta REMOTE nelimitata
 • Consultanta achizitii de echipamente IT gratuit pe toata durata contractului

ABONAMENT LUNAR

 • ​​Suma fixa lunara - de la 65RON/luna
 • Asistenta telefonica si prin Remote Desktop
 • Devirusare gratuita
 • Diagnosticare si service gratuit
 • Asistenta gratuita in achizitia, configurarea si instalarea perifericelor, calculatoarelor, smartphone-urilor, tabletelor.

​​​

INTERVENTIE RAPIDA IN AFUMATI

 • interventie (fara abonament) la sediul tau pentru rezolvarea oricarei probleme IT.
 • deplasare gratuita in limita orasului Afumati

INTERVENTIE RAPIDA IN AFUMATI

 • Ne deplasam la domiciliul dvs pentru a rezolva orice problema IT.
 • deplasare gratuita in limita orasului Afumati

Daca sunteti din Afumati, sigur v-ati dat seama ca e destul de complicat si costisitor sa apelati la un service calculatoare din Bucuresti. Noi va oferim service calculatoare in Afumati cu raspuns rapid la orice problema IT.
Suntem specialisti IT, cu o vasta experienta si oferim servicii prompte si profesioniste de reparatii calculatoare si laptop in Afumati. Avem in dotare echipamente speciale pentru service calculatoare si laptop, iar pentru a asigura o calitate mai buna a lucrarilor si pe viitor, gasim intotdeauna timp sa experimentam cu tehnologii noi si investim in aparatura de ultima generatie.

Ne adresam persoanelor fizice si firmelor din Afumati care doresc sa solicite service IT si reparatii calculatoare, instalare Windows si antivirus, recuperari date (fotografii, documente), devirusare calculatoare, diagnoza si inlocuire de componente PC defecte.

Va oferim service calculatoare in Afumati pentru orice problema intampinata: de la recuperarea datelor si eliminarea virusilor la instalarea si optimizarea calculatoarelor, vanzarea de licente software, echipamente IT si calculatoare.

Externalizarea catre un service de calculatoare in Afumati se poate realiza atat individual, cat si in baza unui contract de IT outsourcing. Printre serviciile oferite de QuizTech se numara furnizarea de echipamente IT, administrarea retelei de calculatoare si consultanta IT. Contractul de service calculatoare este personalizat si reflecta specificul activitatii din firma si, in plus, sunt asigurate serviciile de devirusare si service calculatoare. In baza unui abonament de externalizare IT, QuizTech asigura managementul calculatoarelor si echipamentelor IT firmelor din Afumati si din imprejurimi.

Contractul de service calculatoare se realizeaza in baza acordului stabilit impreuna cu dumneavoastra. Printre avantajele abonamentului de mentenanta se numara disponibilitatea permanenta a unui specialist in service calculatoare, costurile scazute fata de tariful orar standard si functionarea retelei de calculatoare in conditii optime de performanta.